Laatste nieuws


Bericht van de NJBB

 

Op maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Deze maatregelen zijn erop gericht de zorgcapaciteit niet te overbelasten en de mensen te kunnen helpen die het meest kwetsbaar zijn. De aangescherpte en nieuwe maatregelen zijn in ieder geval van kracht tot 1 juni, heeft de regering en het RIVM bekend gemaakt.

Eén van de dringende aanvullende overheidsmaatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is alle bijeenkomsten waar mensen bij elkaar komen tot 1 juni te verbieden. De ondergrens van honderd personen die aanvankelijk van toepassing was, verdwijnt.

Deze maatregel heeft gevolgen voor het sportaanbod binnen de NJBB. We zijn de afgelopen dagen intensief bezig geweest om de gevolgen in kaart te brengen en verschillende scenario’s uit te werken. Ons petanquehart is uiteraard geraakt omdat onze sport volledig stil is komen te liggen. Maar wat om ons heen overheerst is begrip en overtuiging. Gezondheid gaat voor alles.

We begrijpen dat er veel vragen zijn, vanuit verenigingen en spelers. De belangrijkste vragen en antwoorden proberen we te bundelen op onze speciale pagina over het coronavirus. De informatie op deze pagina werken we continu bij dus houd deze pagina goed in de gaten.


Op 2 maart j.l. is tijdens de jaarlijkse ledenvergadering afscheid genomen van de bestuursfuncties van

Willem Walraven bij Le Château.

Willem heeft jaren lang de functie van secretaris en wedstrijdzaken op een fantastische  manier vervuld.

als dank daarvoor is hij benoemd tot Lid van verdienste.

 

Willem nogmaals bedankt namens Bestuur en de Leden

 

 Ook dit jaar wordt er weer het jaarlijkse Ladies Day * toernooi gehouden, 27 mei zijn de dames weer welkom, er kunnen 48 doubletten teams meespelen dus schrijf u in dames.

 


Voor wie eens terug wil kijken hoe goed we een mooi resultaat geleverd hebben om een mooie Boulehal neer te zetten klik op "Bouw Boulhal *" en zie het resultaat.