Laatste nieuws


 

NJBB Coronavirus UPDATE 29 JUNI:

 

Het protocol is iets aangepast. Twee ontbrekende links zijn toegevoegd en daarnaast is aangegeven dat tussenliggende banen niet meer vrij moeten worden gehouden. Klik hier * voor het volledige protocol voor de sport vanuit het NOC*NSF en het sportspecifieke protocol vanuit de NJBB. 

Om sportverenigingen te helpen zijn er op basis van het nieuwe sportprotocol voorlichtingsmaterialen ontwikkeld om weer veilig samen te sporten. Denk hierbij aan posters met richtlijnen voor op de sportaccommodatie en de sportkantine/clubhuis. Deze zijn zowel te downloaden voor online als print. Er is ook een set informatieborden beschikbaar waarmee clubs hun accommodatie van routing en van informatie op specifieke plekken kunnen voorzien. 

 

Download alles hierOp 2 maart j.l. is tijdens de jaarlijkse ledenvergadering afscheid genomen van de bestuursfuncties van

Willem Walraven bij Le Château.

Willem heeft jaren lang de functie van secretaris en wedstrijdzaken op een fantastische  manier vervuld.

als dank daarvoor is hij benoemd tot Lid van verdienste.

 

Willem nogmaals bedankt namens Bestuur en de Leden

 

 
Voor wie eens terug wil kijken hoe goed we een mooi resultaat geleverd hebben om een mooie Boulehal neer te zetten klik op "Bouw Boulhal *" en zie het resultaat.