Twee Bondsspelden Le Château

 

Op vrijdag 4 januari zijn er tijdens de Nieuwjaarsviering twee leden geëerd.

Willem Walraven en Jan Botman hebben een Bondsspeld opgespeld gekregen door Hans Nillissen van de NJBB (Nederlandse Jeu de Boule Bond).

Willem Walraven ontving de speld voor zijn inzet als secretaris en voor wedstrijdzaken en zijn bijzondere kwaliteiten als verbindend vermogen, waarmee hij niet alleen leden maar ook toernooispelers tot ver buiten de regio weet te werven.

Jan Botman heeft men onderscheiden voor zijn functie als voorzitter van de vereniging en voor zijn bijzondere inzet als voorzitter bouwcommissie, waarmee hij een belangrijke bijdrage heeft geleverd voor het tot stand komen van onze prachtige boulehal.

Deze ereprijzen zijn voorgedragen door het bestuur van Le Château. 

Succes in de Boulehal van Le Château

 

Naar aanleiding van  een oproep in ons plaatselijk weekblad "Wegwijs" van enkele weken geleden om gratis   petanque lessen te volgen hebben een 18 tal mensen daar op gereageerd.

 Op 5 donderdagavonden is er heel intensief getraind om de boules in de goede richting te werpen en op de juiste plaats terecht te komen. Met veel enthousiasme hebben de deelnemers ook ervaring opgedaan om het Jeu de Boule spel volgend jaar nog beter tijdens hun vakantie in Frankrijk te kunnen beoefenen.

 Na afloop ontvingen ze allemaal een oorkonde.

 Verschillende van hun hebben het zo fijn en gezellig gevonden dat ze meteen lid van onze vereniging zijn geworden.

 Een mooi succes en voor herhaling vatbaar.